Find dine mål 

Find din vej i livet

for alle, men måske især for:

    • dig, der ikke rigtig ved, “hvad ønsker jeg virkeligt at udrette i livet?”
    • dig, der tænker over, “hvilket job eller studium skal jeg vælge?” eller “har jeg valgt rigtigt i min karriere?”
    • dig, der synes, det går helt fint, men “det er ligesom der mangler noget”
    • dig, der synes, du er kørt fast, selvom du egentlig godt kan klare det, du har påtaget dig.
    • dig, der gerne vil kende dig selv endnu bedre.

Det drejer sig om en ret genial teknik er udviklet af amerikaneren Bernard Percy for at finde en persons mål i livet, altså finde det, der driver en fremad i stort og småt. Når disse mål kommer frem i bevidstheden, er det som at finde meningen med livet.

Teknikken gør det muligt at finde det grundlag, på hvilken man kan brillere eller være fremragende. Deraf navnet ”Foundation of Brilliance” (FOB). Er man det mindste i tvivl om sin studie- eller erhvervsretning, vil dette skridt være det fornuftige at tage.

Prisen er 6000 kr. og man skal sætte en ca. 20 timer af til dette. Det kan være kortere eller længere end dette. Programmet er helt individuelt Første del af dette skal laves koncentreret, fx over en weekend.

Læs,hvad C.C. har fået ud af det:

Det har været ekstremt DEJLIGT at kigge grundigt på mig selv. Det var slet ikke så slemt, som jeg først troede 🙂 . Den enkle fremgangsmåde hen mod resultatet er forbavsende. Jeg er meget glad for, at jeg endeligt har fundet mine formål. Derfor MANGE, MANGE tak for den hjælp du har givet mig. Jeg ser frem til at komme videre herfra.

Læs, hvad kunsteren Christine fik ud af det:

At skabe en bedre verden – ved at putte livsenergi & skønhed ind i andres universer. At give æstetik til andre, så de midlertidigt bliver rykket ud af deres hverdag & kommer helt i kontakt med sig selv som åndeligt væsen.

Jens Mortensen

jens

Rene Steffensen

Rene_Steffensen