Regnskab

– Individuelt tilpasset undervisning
– hurtige fremskridt
– styrk koncentrationen
– forøg selvtilliden

Vi underviser på tre måder:

 små hold på 3-5 elever, med individuel undervisning af hver elev.    –   195 kr. per lektion
små hold på 2 elever, med individuel undervisning af hver elev.          –  300 kr. per lektion
eneundervisning (485 kr. )                                                                       lektionerne er på 55 minutter

Hvornår kan du starte?: Eneundervisning kan normalt begynde den følgende uge på et tidspunkt, hvor både elev og lærer kan. Undervisning på små hold forudsætter, at der er elever nok til et hold.

REGNSKAB OG BOGFØRING

Mange ideer og ord i regnskabet kommer ofte ikke helt på plads. Det giver forvirring og pludselig er regnskab svært. Bevares, det kan blive kompliceret. Men som alt andet kan det læres.

Vi underviser dig, der

  • Skal lære bogføring og/eller regnskab og synes det er lidt svært at få styr på det der med debet og kredit og hvad der skal føres hvor, hvad egenkapital og balance, aktiver og passiver osv. egentlig er for noget. VI FÅR NØGLE-IDEERNE OG ORDENE PÅ PLADS OGSÅ GENNEM PRAKTISK BRUG.
  • Der har egen virksomhed eller hjælper til i foreninger eller lignende og gerne vil have mere styr på hvordan et regnskab læses og forstås, og hvordan det laves.

VI GIVER DIG SIKKERHED PÅ, HVAD ET REGNSKAB EGENTLIG ER – OG HVAD MAN KAN BRUGE DET TIL VI OPKLARER NØGLEORD OG IDEER
Er det lidt svært rigtigt at få styr på alle ordene i regnskabet? Hvad er bruttofortjeneste, kapitalomkostninger, afskrivninger egentlig? Og så alle nøgletallene….. dækningsbidrag, indtjeningsgrad, kapitalafkast?

Vores lærer Jens er egentlig regnskabsuddannet, men vil hellere arbejde med mennesker. Her tilbyder vi så en kombination af begge dele.